LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile in sistem door-to-door catre Cumparator, iar termenul de livrare este  maxim 3-4 zile lucratoare, calculate de la confirmarea Comenzii.
In cazuri exceptionale: conditii meteo nefavorabile, forta majora, exista posibilitatea unor intarzieri. Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.
Zilele de livrare sunt de Luni pana Vineri, comenzile de Vineri se livreaza in intervalul de maxim 3-4 zile lucratoare incepand cu ziua de Luni.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
La livrare produsul va fi insotit de factura si chitanta.
Livrarea se va face prin Curier rapid, atat in Bucuresti, cat si la nivel national.
Din motive de securitate se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii.
Cumparatorul este obligat sa faca receptia produsului, astfel incat sa corespunda comanda cu produsul livrat.
In situatia in care Cumparatorul constata la livrare o deteriorare a produsului sau ambalajului, acesta va mentiona, in scris, in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa contact@poseteunicat.ro, orice lipsa a conformitatii. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in stare initiala, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele.
Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site trece in responsabilitatea  Cumparatorului, odata cu semnarea documentelor de transport.
Transportul produselor este gratuit, valabil numai pe teritoriul Romaniei si doar in reteaua curierului.

IMPORTANT ! In sate si comune sau orase care nu sunt in reteaua standard a curierului pot aparea taxe suplimentare.