POLITICA DE RETURNARE

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail  la adresa contact@poseteunicat.ro. Dupa primirea acordului din partea Vanzatorului se va livra produsul.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj, sa nu prezinte semne de folosire necorespunzatoare, etichetele si toate documentele care l-au insotit).
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, prin intermediul aceluiasi Curier rapid cu care s-a facut expedierea, in conditii similare.
Returnarea produselor se va face de catre Cumparator fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din prezentul contract.
Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de cumparator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

IMPORTANT!  Cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!