INTRODUCERE

Prezentul document stabileste Termenii si Conditiile care reglementeaza utilizarea, inclusiv vizitarea acestui site, precum si achizitionarea de produse de pe site. (www.poseteunicat.ro)
Folosirea acestui site implica acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati acest site, a Termenilor si Conditiilor listate mai jos.
Va rugam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii  inainte de a utiliza acest site. Atunci cand utilizati acest site sau transmiteti o comanda prin acesta, va obligati sa respectati acesti Termeni.
Termenii si Conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului.

Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.


DEFINITII

Cumparator – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda.

Vanzator – administratorul site-ului www.poseteunicat.ro, SC KALIKRISI STUDIO SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Dr. Taberei, Nr. 22, Bl. T8, Sc.1, Ap.118, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/7414/2014, C.U.I. 33306929, Capital Social: 200 lei, telefon: 0728 832 964, e-mail: contact@poseteunicat.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Cumparator si Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
Contract / Termeni si Conditii –  o Comanda lansata de Cumparator si confirmata de catre Vanzator. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.poseteunicat.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC KALIKRISI STUDIO SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul SC KALIKRISI STUDIO SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

COMANDA

Prin plasarea unei Comenzi electronice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, aceasta se transforma in Contract si va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor.

Vanzatorul nu considera o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile in sistem door-to-door catre Cumparator, iar termenul de livrare este  maxim 3-4 zile lucratoare, calculate de la confirmarea Comenzii.

In cazuri exceptionale: conditii meteo nefavorabile, forta majora, exista posibilitatea unor intarzieri. Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

Zilele de livrare sunt de Luni pana Vineri, comenzile de Vineri se livreaza in intervalul de maxim 3-4 zile lucratoare incepand cu ziua de Luni.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

La livrare produsul va fi insotit de factura si chitanta.

Livrarea se va face prin Curier rapid, atat in Bucuresti, cat si la nivel national.

Din motive de securitate se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii.

Cumparatorul este obligat sa faca receptia produsului, astfel incat sa corespunda comanda cu produsul livrat.

In situatia in care Cumparatorul constata la livrare o deteriorare a produsului sau ambalajului, acesta va mentiona, in scris, in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa contact@poseteunicat.ro, orice lipsa a conformitatii. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in stare initiala, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site trece in responsabilitatea  Cumparatorului, odata cu semnarea documentelor de transport.

Transportul produselor este gratuit, valabil numai pe teritoriul Romaniei si doar in reteaua curierului.

IMPORTANT ! In sate si comune sau orase care nu sunt in reteaua standard a curierului pot aparea taxe suplimentare.

CUM PLATESC?

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata in numerar, la livrare:  la receptia coletului prin sistemul ramburs (direct curierului), acestea vor fi insotite de factura si chitanta cu datele furnizate la inregistrare.

Plata prin transfer bancar. In cazul platilor prin transfer bancar se va face plata in baza facturii proforma emisa in urma comenzii dvs, livrarea efectuandu-se dupa intrarea banilor in cont. (cont RO26INGB0000999904409869 – ING BANK, Bucuresti Centrala).

Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata clientului la momentul efectuarii platii integrale.

POLITICA DE RETURNARE

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail  la adresa contact@poseteunicat.ro. Dupa primirea acordului din partea Vanzatorului se va livra produsul.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, sa nu prezinte semne de folosire necorespunzatoare – nepurtat, fara pete sau rupturi – , sa contina etichetele initiale intacte si toate documentele care l-au insotit).

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, prin intermediul aceluiasi Curier rapid cu care s-a facut expedierea, in conditii similare.

Returnarea produselor se va face de catre Cumparator fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din prezentul contract.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de cumparator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

IMPORTANT!  Cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!

GARANTIA

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru va sunt garantate pentru o perioada de 30 zile.

PRODUSE

Echipa posteunicat.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar si fidel culorile produselor care apar pe site. Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat. Ca atare, echipa poseteunicat.ro nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitor si produsul in sine.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35019.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile efectuate de dvs., pentru a informa cu privire la evolutia si starea comenzilor si pentru transmiterea de informari comerciale referitoare la ofertele magazinului online www.poseteunicat.ro
Pentru indeplinirea acestui scop sunteti obligat(a) sa furnizati datele complete, actualizate si corecte, acestea fiind necesare unei procesari corecte a soliciarii dvs. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa companiei noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Nu promovam SPAM-ul, astfel incat datele Dvs. nu vor fi transmise catre terte persoane, datele colectate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Daca aveti intrebari privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti la contact@poseteunicat.ro.

MASURI PRIVIND ASIGURAREA SECURITATII PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L.  ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in conformitate cu cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, aprobate prin Ordinul 52 din 18 aprilie 2002 ale Avocatului Poporului.

S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L. a luat masuri de stocare in siguranta a informatiilor, astfel incat sa fie asigurat un nivel adecvat de protectie si securitate, in sensul legii 677/2001.

Cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal ale S.C KALIKRISI STUDIO S.R.L., in calitate de operator, acopera urmatoarele aspecte:

1. Identificarea si autentificarea utilizatorului

Identificarea se face prin introducerea codului de identificare de la tastatura (un sir de caractere), cu propriul sau cod de identificare. Codurile de identificare (sau conturi de utilizator) nefolosite o perioada mai indelungata vor fi dezactivate si distruse dupa un control prealabil intern al operatorului. Perioada dupa care codurile sunt dezactivate si distruse este stabilita prin proceduri interne de operator. Contul de utilizator este insotit de o modalitate de autentificare. Autentificarea se face prin introducerea unei parole. Parolele sunt siruri de caractere. Cu cat sirul de caractere este mai lung, cu atat parola este mai greu de aflat. La introducerea parolelor acestea nu sunt afisate in clar pe monitor. Parolele vor fi schimbate periodic. Schimbarea periodica a parolelor se face numai de catre utilizatori autorizati de operator. Operatorul a realizat un sistem informaţional, care refuza automat accesul unui utilizator dupa 5 introduceri gresite ale parolei. Orice utilizator care primeste un cod de identificare si un mijloc de autentificare pastreaza confidentialitatea acestora si raspunde in acest sens in fata operatorului.

S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L. a stabilit o procedura proprie de administrare si gestionare a conturilor de utilizator.

Operatorul va revoca sau va suspenda un cod de identificare si autentificare, daca utilizatorul acestora si-a dat demisia ori a fost concediat, si-a incheiat contractul, a fost transferat la alt serviciu si noile sarcini nu ii solicita accesul la date cu caracter personal, a abuzat de codurile primite sau daca va absenta o perioada indelungata stabilita de entitate. Accesul utilizatorilor la bazele de date cu caracter personal efectuate manual se va face pe baza unei liste aprobate de conducerea entitatii.

2. Tipul de acces

Utilizatorii acceseaza numai datele cu caracter personal necesare pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu. Pentru aceasta operatorul a stabilit tipurile de acces dupa functionalitate (cum ar fi: administrare, introducere, prelucrare, salvare etc.) si dupa actiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal (cum ar fi: scriere, citire, stergere), precum si procedurile privind aceste tipuri de acces. Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu au acces la datele cu caracter personal. Operatorul permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal dupa ce acestea au fost transformate in date anonime. Compartimentul care asigura suportul tehnic poate avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri exceptionale. Pentru activitatea de pregatire a utilizatorilor sunt folosite date anonime. Operatorul a stabilit modalitatile stricte prin care se vor distruge datele cu caracter personal. Autorizarea pentru aceasta prelucrare de date cu caracter personal este limitata la un singur utilizator.

3. Colectarea datelor

Operatorul desemneaza utilizatori autorizati pentru operatiile de colectare si introducere de date cu caracter personal intr-un sistem informational. Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatori autorizati desemnati de operator. Operatorul a luat masuri pentru ca sistemul informational sa inregistreze cine a facut modificarea, data si ora modificarii. Pentru o mai buna administrare operatorul a luat masuri ca sistemul informational sa mentina datele sterse sau modificate.

4. Executia copiilor de siguranta

Operatorul va stabili intervalul de timp la care se vor executa copiile de siguranta ale bazelor de date cu caracter personal, precum si ale programelor folosite pentru prelucrarile automatizate. Utilizatorii care executa aceste copii de siguranta sunt numiti de operator, intr-un numar restrans. Copiile de siguranta se vor stoca in alte camere. Operatorul ia masuri ca accesul la copiile de siguranta sa fie monitorizat.

5. Computerele si terminalele de acces

Computerele sunt instalate in incaperi cu acces restrictionat, in incaperi care se pot incuia. Cand pe ecran apar date cu caracter personal asupra carora nu se actioneaza o perioada data, stabilita de operator, sesiunea de lucru se inchide automat. Marimea acestei perioade se determina in functie de operatiile care trebuie executate.

6. Fisierele de acces

Operatorul a luat masuri ca orice accesare a bazei de date cu caracter personal sa fie inregistrata intr-un fisier de acces (numit log la prelucrarile automate) sau intr-un registru pentru prelucrarile manuale de date cu caracter personal, stabilit de operator. Informatiile inregistrate in fisierul de acces sau in registru sunt:

 • codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu caracter personal manuale);
 • numele fisierului accesat (fisei);
 • numarul inregistrarilor efectuate;
 • tipul de acces;
 • codul operatiei executate sau programul folosit;
 • data accesului (an, luna, zi);
 • timpul (ora, minutul, secunda).

Pentru prelucrarile automate aceste informatii vor fi stocate intr-un fisier de acces general sau in fisiere separate pentru fiecare utilizator. Orice incercare de acces neautorizat va fi, de asemenea, inregistrata. Operatorul este obligat sa pastreze fisierele de acces cel putin 2 ani, pentru a fi folosite ca probe in cazul unor investigatii. Daca investigatiile se prelungesc, aceste fisiere se vor pastra atat timp cat se va considera necesar. Fisierele de acces trebuie sa faca posibila identificarea de catre operator sau de catre persoana imputernicita a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv anume, in vederea aplicarii unor sanctiuni sau a sesizarii organelor competente.

7. Sistemele de telecomunicatii

Operatorul este obligat sa faca periodic controlul autentificarilor si tipurilor de acces pentru detectarea unor disfunctionalitati in ceea ce priveste folosirea sistemelor de telecomunicatii. Operatorul se obliga sa conceapa sistemul de telecomunicatii astfel incat datele cu caracter personal sa nu poata fi interceptate sau transmise de oriunde. Daca sistemul de telecomunicatii nu poate fi astfel securizat, operatorul se obliga sa impuna folosirea metodei de criptare pentru transmisia datelor cu caracter personal. Prin sistemele de telecomunicatii se vor transmite numai datele cu caracter personal strict necesare.

8. Instruirea personalului

In cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor operatorul se obliga sa faca informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora si vor fi avertizati prin mesaje care vor aparea pe monitoare in timpul activitatii. Utilizatorii sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci cand parasesc locul de munca.

9. Folosirea computerelor

Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) operatorul a luat masuri care constau in:

 1. interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase;
 2. informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici;
 3. implementarea unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice;
 4. dezactivarea a tastei “Print screen”, atunci cand sunt afisate pe monitor date cu caracter personal, interzicandu-se astfel scoaterea la imprimanta a acestora.

10. Imprimarea datelor

Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizati pentru aceasta operatiune de catre operator. Operatorii sunt obligati sa aprobe proceduri interne specifice privind folosirea si distrugerea acestor materiale.

  S.C. KALIKRISI STUDIO S.R.L. isi aproba propriul sistem de securitate, tinand seama de aceste cerinte minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, iar in functie de importanta datelor cu caracter personal prelucrate, isi impune masuri de securitate suplimentare.

DISPOZITII FINALE

Poseteunicat.ro isi rezerva dreptul de a efectua adaugiri, anulari, modificari asupra continutului produselor, preturilor, precum si asupra acestor Termeni si Conditii fara a fi necesara o notificare catre utilizatori. Ne rezervam dreptul de a schimba preturile de vanzare a produselor prezentate, fara nici o notificare prealabila , insa aceste schimbari nu vor afecta nicidecum comenzile deja confirmate.